ERZİNCAN'da çeşitli spor branşlarında faaliyet gösteren 33 spor kulübüne kamu kurumları tarafından malzeme desteği verildi.



Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Valilik ve İl Özel İdaresinin katkılarıyla spor kulüplerinin alanına göre alınan malzemeler törenle teslim edildi. İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde düzenlenen törene Vali Abdurrahman Akdemir, İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu ve spor kulüp temsilcileri katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu, lisanslı 3 bin 659 bayan, 10 bin 763 erkek sporcu olduğunu söyleyerek geçen yıl badminton, taekvando, muay-tai, karete alanında uluslararası derece aldıklarını söyledi.



Törende bir konuşma yapan Vali Abdurrahman Akdemir, "Bizi temsil eden sporculara yeterli derecede sahip çıkıyor muyuz? Genel olarak çıkamadığımız kanaati var. O yüzden göreve başladığımızda mutlaka bu spor kulüplerini devletin imkanları ölçüsünde desteklemesi gerektiğini ifade ettim. Bugün burada sporcuların sorunlarını tespit etmek için biraraya geldik" dedi



RD(KS)-FOTOĞRAFLI