SAADET Partisi (SP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, partisinin Menderes Belediye Başkan Adayı Mehmet Alpat ile birlikte Menderes İlçesi’nde çeşitli programlara katıldı.
Düzenlenen kahvaltıda konuşan Özüdoğru, Saadet Partisi’nin İzmir’deki 4 milyon insanın oyuna talip olduğunu, Milli Görüş’ün bütün insanlığın saadetini düşündüğünü ve bu yönde çalıştığını ifade etti. Kemalpaşa’da belediye başkanlığı yaptığı süre içinde 1 lira borç almadıklarını söyleyen SP Büyükşehir Adayı Özüdoğru, şu anda Kemalpaşa Belediyesi’nin 36 milyon TL borcu olduğunu kaydetti. 10 yıl Kemalpaşa’da milli görüş belediyeciliğinin en güzel örneklerini sunduklarını savunan Özüdoğru, “Bütçede 2 milyona yakın para bıraktık. 10 yıl hiçbir kuruma borçlanmadık. Sıfır borçla bıraktık. Bütçe dışında 30 milyon ek gelir sağladık. İşçimize en yüksek maaşı verdik. Bütün meclis kararlarımızı ortak karar olarak oy birliği ile aldık. Hiçbir evladımızı kışta, kıyamette bırakmadık. Bunlar Türkiye’de az rastlanan tablolardı” dedi. 10 yıllık birikimlerini büyükşehir için kullanmak istediğini dile getiren Mehmet Ali Özüdoğru, hangi kesimden olursa olsun bütün insanlara karşı gönül yollarının açık olduğunu söyledi.
İlçedeki esnafı dolaşarak görüşlerini ve projelerini anlatan Saadet Partisi Büyükşehir Adayı Mehmet Ali Özüdoğru ve Menderes Adayı Mehmet Alpat, Menderes Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu ile Belediye Başkanı Ergun Özgün’e de nezaket ziyaretinde bulundu. Muharip Gaziler Derneği’ndeki gazilerle de görüşen SP adayları, daha sonra ilçedeki kapalı pazaryerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Pazarcılarla sohbet eden Özüdoğru ve Alpat, akşam saatlerinde ise kahvehaneleri dolaşarak Saadet Partisi’nin belediyecilik esaslarını anlattı.
(AÖ)
FOTOĞRAF