AYDIN’ın Söke ilçesinde yaşayan bisiklet tutkunlarının biraraya gelerek oluşturdukları Söke Bisiklet Grubu, hafta sonu Aydınlı bisikletçilerle buluştu.
Sökeli bisiklet tutkunları, Türkiye Bisiklet Derneği Aydın Temsilcisi Hümeyra Yıkılmaz ve Aydın Bisiklet Grubu üyeleri ile tanışma toplantısı düzenledi. Söke’deki çeşitli meslek gruplarından temsilcilerin oluşturduğu Söke Bisiklet Grubu, Aydın merkezdeki Tralles antik kenti ve ören yerlerini kapsayan bir şehir turu yaptı.
Yaklaşık 140 kilometre yol kat eden Sökeli bisikletçiler Aydınlı bisiklet tutkunları ile önümüzdeki günlerde ortak etkinlik yapmayı planladıklarını kaydetti. Söke Bisiklet Grubu üyelerinden Ersen Çırak, hafta sonu etkinliğinde kendilerine eşlik ederek teknik destek veren Sarızeybekler Bisikletçilik’e teşekkür etti. Ersen Çırak, Aydınlı bisiklet tutkunları ile buluşup tanışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek “Bir yandan hafta sonunu spor yaparak değerlendirebilmek bir yandan da bisiklet sporunun önemine dikkat çekebilmek için bölgemizdeki gruplarla biraraya gelip tanışmayı önemsiyoruz. Bisiklet tutkusunun yaygınlaşmasını görmek bizleri mutlu ediyor” dedi.
Necati MALDAR / SÖKE, ()
FOTOĞRAF