SİVAS Belediyesi'nin çeşitli birimlerinin müdür, amir ve çalışanları Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün verdiği yemekte bir araya geldi.

Belediye bünyesindeki Hukuk İşleri, İmar ve Şehircilik, Bilgi İşlem, Emlak ve İstimlak, Mali Hizmetler, Yazı İşleri, Özel Kalem, İnsan Kaynakları ile Teftiş Kurulu Müdürlüğü personeli Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'le birlikte paşa fabrikası piknik alanındaki kütük evde öğlen yemeğinde bir araya geldi.

Yemekte konuşan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, belediye olarak büyük bir aile olduklarına vurgu yaparak, "2500 civarında personelimiz ile birlikte 5 yıl içinde ağzımızın tadıyla bir hizmet süreci geçirdiğimizi düşünüyorum. 2013 yılını iyi bir şekilde noktaladığımız kanaatindeyim. Özellikle sizin bir kurum amiriniz olarak, bir ağabeyiniz, bir kardeşiniz olarak değerlendirdiğinizde sizin haklarınızı alnınızın teri kurumadan veren, personeline karşı kardeşlerine karşı cömert davranmaya gayret gösteren bir insan konumunda bulundum. Hiç bir müdürüme direkt müdahil olmadım. İşin dışında şunu şöyle, bunu böyle yapın demedim. Kimseye öncelik verin demedim. İç denetime önem verdik, kendi kendimizi denetlememiz lazım. Belediye 5 yıldan bu tarafa girdiği teftişlerden de iyi bir şekilde yüz akıyla çıkmıştır diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Başkan Ürgüp konuşmasının ardından yemeğe katılan birim müdürlerine personel adına teşekkür belgesi verdi.