EGE İhracatçı Birlikleri’nde 38 yıldır görev yapan Genel Sekreter Sezmen Alper emekli oldu.
1976 yılında Ege İhracatçı Birlikleri’nde Yazı İşleri ve Kararlar Servisi Kuru Meyveler masasında raportör olarak göreve başlayan, daha sonra şef yardımcısı, şef, şube müdürü, genel sekreter yardımcısı ve 2000 yılından itibaren genel sekreterlik görevini yürütmüş olan Sezmen Alper emekliye ayrıldı. 14 yıldır Ege İhracatçı Birlikleri’nde Genel Sekreterlik görevini üstlenen Sezmen Alper’in, Ege İhracatçı Birlikleri’ndeki hizmetlerinin takdirle hatırlanacağını belirten Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Mustafa Türkmenoğlu, “Sezmen Alper, özverili bir şekilde Ege İhracatçı Birlikleri’ne 38 yıl hizmet etti. Alper’e bundan sonraki yaşamında sağlık ve başarılar diliyoruz, ancak kendisini temelli bırakmıyoruz, kendisinden bundan sonra bir süre daha danışman olarak hizmet alacağız” dedi.
Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Kızıltan da veda programında Su Ürünleri Tanıtım Grubu Başkanı Melih İşliel ile beraber Sezmen Alper’e balık figürü şeklinde bir hediye takdim etti. Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Jak Galiko ise Alper’e özverili çalışmaları için teşekkür ederken beraber çalışmaktan her zaman çok mutlu olduklarını dile getirdi.
Sezmen Alper, Ege İhracatçı Birlikleri’nde kendisi için düzenlenen veda töreninde “Ege İhracatçı Birlikleri’nde çalışmaktan her zaman gurur ve mutluluk duydum. Birliğin her bölümünde görev yaparak Genel Sekreterlik görevine yükseldim. Şimdiye kadar birlikte çalıştığım tüm Yönetim Kurulu Başkanları ve üyelerinden her zaman yakın ilgi ve destek gördüm. Yakın işbirliği ve dayanışma sorunların üstesinden gelmemizi sağladı. Anlayış ve işbirlikleri için tekrar teşekkür ederim, bu kurumdan emekli olmak beni çok mutlu ediyor. Tüm çalışma arkadaşlarım her zaman desteklerini esirgemedi, birlikte çalıştığım Ege İhracatçı Birlikleri'nin 85-90 personeli her zaman kocaman bir aile olarak birbirine yardım ederek bu günlere gelmemizi sağladı. Kendilerine sonsuz müteşekkirim” dedi.
İZMİR ()
foto