Karabağlar Belediyesi’nin Uzundere’de bulunan Türkan Şoray Nikah Salonu’nda düzenlenen törene, çiftlerin aileleri ve yakınları da katıldı. Gençlerin yanı sıra yıllardır birlikte yaşayan, bebek bekleyen, çocukları olan çiftlerin de bulunduğu törende konuşan Başkan Sıtkı Kürüm, belediye başkan adaylığıyla ilgili süreci de değerlendirdi. Törene katılanlardan büyük alkış alan Kürüm, ilçenin kurucu başkanı olduğunu ve Karabağlar’da büyük değişim yarattıklarını söyledi. Kürüm, “Karabağlar’a hakkımı helal ediyorum. Biz, partili ayrımı yapmadan herkese eşit hizmet sunduk. Bu bizim ilkemiz oldu. Karabağlar’a hizmet etmekten onur duydum, mutluluk duydum, var gücümle çalıştım. Partimiz kimi aday gösterirse göstersin, bağrımıza basıp, çalışacağız. Oylarınız CHP’ye olsun” dedi.
Başkan Kürüm, nikahını kıydığı çiftlere ömür boyu mutluluk dilerken, bu özel günlerine ortak olmanın da mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kürüm, “Bundan sonraki hayatınızda birbirinize olan sevginiz, saygınız hiç eksik olmasın. Sevgililer Günü'nde aynı zamanda evlilik yıldönümünüzü de hatırlamış ve kutlamış olacaksınız” dedi.
Kürüm, çiftlerle birlikte düğün pastalarını kesti, hediyelerini verdi. Nikah töreni sonrasında düzenlenen konser ve fasıllarla, çiftler dans etti, eğlendi, renkli görüntüler oluştu. Başkan Kürüm, toplu nikah törenlerine sponsor olup, katkıda bulunanlara da teşekkür etti.
İZMİR ()
foto