CHP'nin Karabağlar Belediye Adayı Muhittin Selvitopu ve meclis üye adayları tanışma toplantısında bir araya geldi.
Üçyol'da gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda meclis üyesi adayları tek tek isimleri okunarak partililere tanıştırıldı. CHP Karabağlar belediye başkan adayı Muhittin Selvitopu, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayhan, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz'un da katıldığı toplantıda seçim çalışma programı masaya yatırıldı ve görev dağılımı yapıldı. Toplantıda konuşan Selvitopu kapalı kapılar ardında belediyeyi yönetmeyeceklerini, kapıların herkese açık olacağını ifade ederken gerçekleştirecekleri sosyal projelerle de örnek belediye olacaklarını söyledi. Selvitopu, “Kapalı kapılar ardında belediyeyi yönetmeyeceğiz. Kapılar herkese açık olacak. Katılımcılığı lafta değil özde sağlayacağız. Kentsel yaşam standartlarını artıracağız. Çocuklara, gençlere, yaşlılara, engellilere kısacası tüm vatandaşlarımıza yönelik hazırladığımız projelerimizi hayata geçirerek sosyal fayda sağlayacağız. Yolu, parkı, kaldırımı her zaman yaparsınız. Ancak biz hiçbir zaman sosyal sorumluluğumuzu unutmayacağız. Karabağlar halkının daha iyi yaşam standartlarına kavuşması doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Örnek bir belediye olacağız” dedi.
İzmir'in köy kaldığı iddialarına ve eleştirilerine de yanıt veren Selvitopu bundan şikayetçi olanların rant çevreleri olduğunu savundu. Selvitopu, “Hepimiz seçime motive olmalıyız. Bir oy bir oydur. Bir oyu küçümsemeyeceğiz. Cumhuriyetin temel felsefesini yerle bir etmeye çalışan iktidara bir şamar atmalıyız, bir ders vermeliyiz bu seçimde. Hepimizin görevi bu olmalı. Ne yazık ki İzmir'i köy kalmakla suçlayanlar var. Bir başka deyişle, İzmir'in köylükten kurtulup ranta dönüşen bir kent olmasını isteyenler var. İzmir'i köyden kurtarıp binalar dikecekler. Şikayetçi olanlar rant çevreleridir. Bu açıdan baktığınızda biz İzmir'in köy kalmasından memnunuz. Onların bu anlayışını kıracağız ve halkımıza bunları anlatacağız” dedi.
Toplantıda konuşan CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz ise önümüzdeki seçimde oy oranlarını ciddi bir biçimde artırıp en az 28 meclis üyesi çıkaracaklarını söyledi. Kahvaltılı toplantının ardından Muhittin Selvitopu, meclis üyeleri, gençlik ve kadın kolları üyeleri ile bir grup partiliyle birlikte Bahçelievler esnafını ziyaret etti.
İZMİR ()
foto