AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Cemil Şeboy, Buca Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu.
AK Parti İlçe Başkanı Neşat Aslan ile Sanayi Sitesi Başkanı İsmail Hemşin’in de katıldığı ziyarette, Cemil Şeboy’u yeniden başkan görmek istediklerini belirten esnaf, son 5 yılda ilçenin hizmet alamadığından yakındı. Esnafa “Kaldığımız yerden devam edeceğiz” sözleriyle karşılık veren Şeboy, “Belediye hizmetleri bıraktığımız yerde kalmış, hatta kalsa iyi her yer batmış işimiz kolay değil ama hep berber başaracağız” dedi.
Sanayi Sitesi’nin yağmur yağdığında sular altında kaldığını söyleyen esnaf, yanlış asfaltlama yüzünden yolun yukarıda, dükkanların ise daha aşağıda kaldığını söyledi. Sanayi sitesi esnafı Bucaspor’u yeniden Süper Lig’de görmek istediklerini de dile getirdi.
Esnafın bu dileğine gönülden katıldığını söyleyen AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Cemil Şeboy, “Bizim büyük emeklerle Süper lig’e çıkardığımız Bucaspor’a küme düşürdüler. Kulübü yönetenler ile belediyeyi yönetenler aynı kişiler, göreve başlar başlamaz Bucaspor’u belediyespor yapacağız. Yani tüm imkanlarımızı Bucaspor’un başarısı için kullanacağız” dedi.
Cemil Şeboy, adaylığı kabul etmesindeki en büyük etkenin Binali Yıldırım’ın İzmir’den aday gösterilmesi olduğunu söyledi. Cumhuriyet kurulduğundan bu yana İzmir’e ilk defa bu kadar güçlü ve donanımlı bir ismin aday gösterildiğini öne süren Şeboy, “Binali Yıldırım İzmir için çok büyük bir şans, umarım İzmirliler bu şansın farkına varır ve büyük projelerin kaptanı Yıldırım’ı göreve getirir” dedi.
FOTOĞRAF