AK Parti Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Remzi Sadi, hafta sonu Çakırlar'daki Sosyete Pazarı'nı gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretler sırasında büyüklerle olduğu kadar çocuklarla da bol bol sohbet eden Sadi, saz çalan bir çocuğa da eşlik ederek beraber şarkı söyledi.

Seçim çalışmalarını hafta sonu da yoğun şekilde sürdüren Remzi Sadi, Çakırlar'da pazar gününün sembolü olan Sosyete Pazarı'nı gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Konyaaltılıların büyük ilgi ve sevgi gösterdiği Sadi, önce çocuklara lokum dağıttı, ardından büyüklere çiçek vererek bol bol sohbet etti.

Esnafın bölgeyle ilgili sıkıntılarını da dinleyen Sadi, bu konuda önemli vizyon projeleri olduğunu dile getirdi. 'Çocuklara ve Konyaaltı'na Sözüm Var' sloganını sık sık dile getiren Sadi, ziyaretler sırasında saz çalan çocuğa eşlik ederek beraber şarkı söyledi. Konyaaltı'nın her şeyin en güzelini hak ettiğini belirten Sadi, “Konyaaltı'nda tüm güzellikleri halkımızla buluşturmak istiyoruz. Hedefimiz yüzde 100 gülen yüz. Bu nedenle Konyaaltı'nı yeni bir vizyonla geleceğe taşımak niyetindeyiz. Bir kent için belediye demek o kentin ortak mutluluğunu sağlayabilmek demektir. Tecrübemiz, bilgi birikimimiz ve sevgimizin inancıyla bunları başarabileceğimize inanıyoruz" dedi. (FOTOĞRAFLI)