İZMİR’de birçok kişi tarafından sevilen ve takip edilen orkestralardan olan Positive Live Project, ilk salon konseri “Pozitif Konser' ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Sponsorluğunu İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin üstlendiği Positive Live Project konseri, 16 Şubat Pazar günü saat 20.30'da İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Positive Live Project, funk, Latin, soul, pop ve Balkan şarkılardan oluşan ve düzenlemelerin kendilerine ait olduğu repertuar ile keyifli bir 2 saat geçirtecek. Orkestranın solist kadrosunu İzmir'in güçlü seslerinden Pelin Gedik, Tolga Bıçakçı, Gamze Matracı ve Derya Uluğ oluşturuyor.
Positive Live Project'in kurucularından Hakan Biçer, “İzmir'de çok kısa sürede ciddi sayıda bizi seven ve destekleyen fanlarımız oldu. Eminiz ki bu konserde de bizi yanlız bırakmayacaklar. Konsere katılıp bizimle birlikte eğlenecek çaldığımız şarkılara eşlik edecek İzmirli'lere şimdiden teşekkür ediyorum” dedi. Ayrıca Biçer, 14 kişilik kadroyla gerçekleşecek konserin ücretsiz olduğunu da belirtti.
FOTOĞRAF