AFYONKARAHİSAR Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Müjdat Karagöz, görevden alındığını, cep telefonu mesajıyla duyurdu. Karagöz, cep telefonu mesajındaki unvanını 'Polis Başmüfettişi' olarak yazdı.
Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Müjdat Karagöz, Afyonkarahisar'daki görevinin sona erdiğini, cep telefonu mesajıyla bildirdi. Karagöz, kısa mesajında, "Değerli dostlarım, Afyon PMYO Müdürü olarak yürüttüğüm görevim sona ermiştirö dedi ve kurumsal cep telefonu numarasını kullanmayacağını belirtti. Karagöz, mesajının sonunda 'Polis Başmüfettişi Müjdat Karagöz' yazdı.
KARAGÖZ KİMDİR?
Müjdat Karagöz, 1964 yılında Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde doğdu. 1989 yılında Polis Akademisi'nden mezun oldu. 1989-1994 yılları arasında İzmir Polis Koleji, İzmir Polis Okulu'nda, 1994-1998 yılları arasında Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaptıktan sonra 1998 yılında atandığı Emniyet Genel Müdürlüğünde Emniyet Amiri ve Şube Müdürü olarak çalıştı. 2006 yılında atandığı İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nde şube müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunduktan sonra 30 Haziran 2012 tarihinde 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etti. Polis Başmüfettişi olarak görev yaparken 3 Eylül 2012 tarihinde Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü olarak atandı. (FOTOĞRAFLI)