CHP Buca Belediye Başkan Adayı Levent Pİriştina, Buca’da partinin deneyimli isimleriyle bir araya geldi. Buluşmada, “Parti olarak tek yürek olmalı, seçimi kazanmalıyız” mesajı verildi.
Düzenlenen toplantıda konuşan Levent Piriştina, “Bana bir görev verildi. Adaylık görevi verildi. Ama asıl zorlu iş şimdi başlıyor. Enerjimizi ve moralimizi yitirmeden güçlü şekilde yola çıktık. Birbirimizle güç birliği, gönül birliği yaparsak başarımız artar” dedi. İlçedeki çalışmalarına destek isteyen Piriştina şunları söyledi:
“Aile içinde mutlu olmalıyız. Ve bu mesajı ilçe halkımıza örgütümüze yansıtmalıyız. Çok önemli bir 5 yıl planlıyoruz. Buca, bu dönem çok büyük bir şans yakalayacak. Büyükşehir belediyesi gibi bir avantajımız var. Önümüzdeki 5 yıl altın değerinde olacak. Biz ilke olarak yüzde yüz uygulanabilir projelere önem veriyor ve bu projeleri programımıza alıyoruz. İlçe halkımız ve onların zamanı bizim için çok değerlidir.”
Toplantıda konuşan CHP eski İlçe Başkanı Bahri Dal, Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Ahmet Yılmaz ile partililer Çetin Aşula, Hüseyin Çelik, Celal Balıkçı, güç birliği yapılmasını ve ilçede tek yürek olarak seçimin kazanılması için var gücüyle çalışması gerektiğine değindi.
FOTOĞRAF