ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde polis tarafından otogarda yapılan uygulamada, otobüsten inen Murat M.'nin üst aramasında 123 adet ecstasy hap ve 14 gram bonzai ele geçirildi.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin otogarda yaptıkları uygulamada, doğu illerinden gelen bir yolcu otobüsünden inen 37 yaşındaki Murat M.'nin durumundan şüphelenerek üst araması yaptı. Aramada, şüphelinin üzerinden 123 adet ecstasy hap ve 14 gram bonzai ele geçirildi. Gözaltına alınan Murat M., ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, ele geçirilen uyuşturucu maddeye el konuldu.

POLİSTEN UYUŞTURUCU BASKINI

Obagöl Mahallesi'nde ise bir eve yapılan baskında 797 adet ecstasy hap ele geçirildi. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla Fatih Caddesi'ndeki bir eve operasyon düzenledi. Yapılan aramada, piyasaya sürülmeye hazır 797 adet ecstasy ele geçirildi. Olayla ilgili 42 yaşındaki Mehmet Celal D., gözaltına alındı. (FOTOĞRAFSIZ)