ORKİDE’nin, yeni geliştirdiği ürünü zeytin ve fındık yağlı kahvaltılık kase margarinin ile yurt içinde ve yurt dışında tüketiciler tarafından beğenildiği bildirildi.
Margarin alanında dünyadaki en son teknolojik yenilikleri tesislerinde hayata geçiren Orkide, yeni geliştirdiği İdeal Orkide ürünü ile margarin konusunda önemli bir hamle yaptı. İçeriği zeytinyağı ve fındık yağıyla zenginleştirilmiş margarini, Türkiye’de ve dünyada ilk kez tüketiciyle buluşturan Orkide, yalnızca sıvı yağda değil margarinde de iddiasını sürdürdü. Akdeniz ve Ege’nin vazgeçilmez mucizesi zeytinyağıyla Karadeniz’in dünyaya armağanı fındık yağını bir araya getiren Orkide Kahvaltı Keyfi Margarin, tüketicisine sağlık ve lezzeti aynı anda sundu.
Orkide’nin dünyadaki en ileri teknolojileri anında uygulama kabiliyetine sahip, ülkemiz yağ sektörünü ileriye taşıyan bir marka olduğunu belirten Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, “Katma değeri yüksek ürünler geliştirmek, güçlü markaların öncelikleri arasındadır. Ülkemizin iki büyük değeri olan zeytin ve fındık yağı ile özel olarak hazırlanan margarinimizle sağlıktan ve lezzetten taviz vermeyen tüketicilerimiz için yepyeni bir ürün geliştirdik. Ar-Ge çalışmalarına yaptığımız yatırımlarla yeniliklerin öncüsü olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
İÇERİĞİ ZENGİN
Maksimum düzeyde tüketici sağlığını gözeten ürünler sunarak Orkide’nin sektöre önemli katkı sağladığını söyleyen Orkide Yağ Ar-Ge ve Ürün Geliştirme Müdürü Mustafa Gülen, “Orkide Zeytinyağlı-Fındıkyağlı Kahvaltı Keyfi kase margarin A ve D vitaminleriyle zenginleştirilmiş, trans yağ ve kolestrol içermeyen düşük doymuş yağ oranlı formülüyle çok özel olarak geliştirildi. Zeytinyağı ve fındık yağının yüksek doymamış yağ asitleri oranına sahip (özellikle tekli doymamış yağ asitleri bakımından zengin) Orkide Zeytinyağlı-Fındıkyağlı Kahvaltı Keyfi kase margarin, zengin besleyici içeriği ve eşsiz lezzeti ile tüketicilerimizden tam not aldı” dedi.
FOTOĞRAF