İZMİR’de, Optimum Outlet ve D&R işbirliğiyle gerçekleştirilen imza günlerinin son konuğu Aret Vartanyan, büyük ilgi gördü.
Genç yazarın hayranları imza gününden saatler öncesinde Optimum’a gelerek Vartanyan’ın kitaplarını imzalatabilmek için kuyruğa girdi. Optimum D&R Live etkinlikleri kapsamında düzenlenen imza gününde Aret Vartanyan 4 saat boyunca hiç oturmadı ve tüm hayranları ile kucaklaştı. İzmir’de okuyucuları ile hasret gideren yazar, kitaplarını imzalamadan önce gerçekleşen söyleşisinde aşka ve sevgiye bakışını paylaştı.
Optimum’da yüzlerce kişi ünlü yazarı keyifle dinlerken onu görüntülemek için birbiriyle yarıştı. Bir saat olarak planlanan söyleşi ve imza günü etkinliği, yoğun ilgi sebebiyle 4 saate uzadı.
“Bir Nefes İstanbul”, “Sen ve Ben”, “Bin Yüz Bir İnsan”, “Gerçekten Yaşıyor musun?” ve son olarak da “Çırılçıplak Aşk” kitapları ile fenomen olan ve edebiyat dünyasında kısa sürede önemli bir yer edinen Aret Vartanyan, hem aşka bakışını hayranlarıyla paylaştı, hem de kitaplarını imzaladığı okurlarıyla tek tek fotoğraf çektirdi.
FOTOĞRAF