Optimum Outlet yarıyıl tatilinde çocukların eğlenceli vakit geçirebilmeleri için etkinlik programı hazırladı.
25 Ocak- 9 Şubat tarihleri arasında birbirinden renkli ve güzel etkinliklerle Optimum, çocuklar için eğlencenin merkezi olacak. 24 -31 Ocak 2014 tarihleri arasında karnesiyle danışma bankosuna gelen öğrencileri sürpriz hediyeler bekliyor. Ayrıca 21 Ocak ile 24 Ocak tarihleri arasında Optimum’dan 200 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilere “Şarkılarla Oyunlarla Pepee” gösterisine iki kişilik bilet hediye edilecek, çocuklar anne ya da babaları ile gösteriyi izleyebilecek.
Pilot olmayı hayal eden çocuklar, düşlerini Optimum’da gerçekleştirecek. Minik Pilot Atölyesi’nde çocuklara nasıl pilot olunduğu, uçak içerisindeki çalışanların görevleri, uçakta uyulması gereken kurallar aktarılacak. Bu bilgilerin yaratıcı drama tekniği ile pekiştirileceği kısa atölyeler ve hafıza oyunları sonrası çocuklar pilot sertifikasına sahip olacak.
Çocukların çok sevdiği çizgi film karakterleri Pepee ve Şila da Optimum’a gelecek, çocuklarla fotoğraf çektirecek. Optimum, kukla yapım, kurabiye, balon katlama ve eğlenceli bilim gibi eğitici atölyelerle ve kurulacak korsan adası ile minik ziyaretçilere unutamayacakları bir tatil yaşatacak. Optimum’da meraklıları için ayrıca planetaryum etkinliği ve playstation turnuvası da yapılacak. Palyaçolar da Optimum’da tatil boyunca miniklerle birlikte olacak.
İZMİR ()
foto