TÜRKİYE'de 50 kişilik bir yazar grubunun yazdığı ilk kitap olan “Sensiz Ölümdür Aşk', önce İzmir Optimum Outlet’te, akşam ise La Cigale’de düzenlenen imza günü ile okuyucularla buluştu. Kadın yazarlar Optimum Outlet’teki etkinliğe kırmızı, La Cigale’deki devam etkinliğine ise siyah kıyafetlerle katıldı.
Romanla aynı adı taşıyan müzik albümünün de tanıtıldığı etkinliğe yaklaşık bin kişi katıldı. Roman, gazeteci-yazar Gökmen Küçüktaşdemir'in kurduğu “Herkes Biraz Yazar' ekibi tarafından yazılan kitap grup, çoğunluğu İzmirli olan gazeteci, haber spikeri, reklam yazarı, halkla ilişkiler uzmanı, oyuncu ve doktor gibi farklı meslek gruplarından kişiler bir araya getirdi. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde piyasaya çıkan ve kısa sürede 2. baskısı yapılan romanı, etkinlikten sonra 50 yazar okurları için imzaladı. Kitabın ve kitapla aynı adı taşıyan müzik albümünün satışından elde edilecek olan gelir de eğitime bağışlanacağını belirten yazarlar bu yönüyle dikkat çekti. Bir sosyal sorumluluk projesi olan “Sensiz Ölümdür Aşk' adlı roman ve albümünden elde edilecek gelir Ulusal Down Sendromu Derneği'ne, downsendromlu çocukların eğitiminde kullanılmak üzere bağışlandı.
Çoğunluğu İzmirli yazarlar tarafından kaleme alınan ve İzmir ile İtalya arasında yaşanan bir aşkı konu eden roman, bu etkinlikle bir anlamda, ilk ziyaretini kendi yuvasına yapmış oldu. “Sensiz Ölümdür Aşk' kitabını yazan “Herkes Biraz Yazar' grubundaki yazarlar şöyle:
Alper Baran Esin, Altuğ Selçuk, Aylin Onart, Aynur Kuran, Babacan Pesenkurdu, Bahadır Yüksekşan, Banu Şen, Berna Ergin, Birgen Engin, Burcu Tuna, Didem Baydar, Dilara Çağlayan, Duygu Erşen, Düşü Bi Yerde (Emre Akdemir, Hatice Çelenk, Alper Akdeniz, Ece Tüzün, Öznur Usanmaz), Ece Türkmut, Eda Lortlar, Eda Ongün Balık, Elvan Karanfil, Engin İnce, Erdem Erdoğan, Erhan Gölbey, Esin Sayın Kayser, Filiz Kahraman, Fulya Demirören, Gökhan Köküşoğlu, Gökmen Küçüktaşdemir, Güneş Saraçoğlu, Hakan Asılkefeli, Hakan Urgancı, Halil Fincan, JülalMalhatunZalma, Kezban Şahin Taysun, Leyla Bal, Manolya Özek, Mehmet Erduğan, Melike Çerçioğlu, Namık Kuyumcu, Necmettin Tetik, Olcay Meşe, Oya Pardak, Selin Tabak, Senem Yazıcı, Şeyda Şentürk, Yeliz Pesenkurdu, Yeşim Kırlı, Zeki Hozer.
Mehmet KURT / İZMİR, () Fotoğraf Parametresi: ElliYazar 01)Ece Türkmut,Behlül Levent
02) Duygu Erşen
03) Eda Lortlar
04) Elvan Karanfil
05) Gökmen Küçüktaşdemir
06) Manolya Özek,Namık Kuyumcu,Aynur Kuran
07) Melike Bilgiç
08) Selin Tabak
09) Yeşim Kırlı
10) Yıldız Sedef
11) İlkin Özboyacı, Dilek Göktaş
12) İştar Kılıç- Ara Polat
13) Hakan Urgancı, Gönül Erkut, Kezban Şahin Taysun, Zeki Hozer
14) İkbal Dostol
15) Hülya- Engin Uğur Ağır
16-19) Genel Görüntüler