CHP Kepez Selediye Başkan Adayı Erdal Öner, seçim çalışmasına esnaf, pazar ve ev ziyaretleriyle devam etti.

Sabah saatlerinde Varsak Kapalı Pazarı'nı dolaşan Erdal Öner, pazarcı esnafıyla ve alışverişe gelen Varsaklılarla sohbet edip sorunlarını dinledi. Vatandaşın hem yerel, hem de ülke genelinde yaşanan sorunlardan dolayı dert küpü haline geldiğini aktaran Öner, “Kepez'e bizi getirin, bunların hepsini çözelim" dedi.

Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerindeki işyerlerini de ziyaret eden Öner'e, CHP Kepez İlçe Başkanı Halil Bahar, gençlik ve kadın kolları ile belediye meclis üyesi aday adayları eşlik etti. Esnaf tarafından güleryüz ve büyük bir ilgiyle karşılanan Erdal Öner, işyeri sahiplerinin sorunlarını ve beklentilerini dinledi. Sorunlar için çözüm sözü veren Erdal Öner'in, Yıldırım Beyazıt Caddesi esnafının büyük kısmını şahsen tanıdığı gözlendi.

CHP Kepez Başkan Adayı Öner, seçim çalışmasına akşam saatlerinde de Fevzi Çakmak ve Güneş mahallelerine yaptığı ev ziyaretleriyle devam etti. CHP'lilerin de eşlik ettiği buluşmalarda Öner, mahalle halkının isteklerini, gereksinimlerini değerlendirdi. Sohbet havasında gerçekleşen ziyaretlerde Erdal Öner, mahallelilere 'Birlikte daha güçlü olacağız' mesajı verdi. (FOTOĞRAFLI)