CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Erdal Öner, ilçeyi karış karış dolaşıyor.

Güne işadamları ile buluşarak başlayan Öner, daha sonra cadde cadde dolaşarak vatandaşların derdini dinledi.

Kepez Başkan Adayı Öner, öğle saatlerinde CHP Kepez İlçe Başkanı Halil Bahar, belediye meclis üyesi aday adayları ve gençlik kollarıyla birlikte Mithatpaşa Caddesi'ne geçti. Cadde boyunca işyerlerini ziyaret eden Öner'e, yoldan geçenlerin de ilgi ve sevgi gösterdi.

Cadde esnafı, önceki dönemde Büyükşehir Belediyesi ile Kepez Belediyesi arasında, Mithat Paşa Caddesi'ndeki Çallı altgeçidinin uzatılması konusunda ihtilaf yaşandığını belirtti. Erdal Öner, “Bu konudaki haklılıkların farkındayım. Göreve gelmemizle birlikte Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışma yaparak Mithatpaşa Caddesi tekrar eski canlılığını kazanacaktırö" dedi.

Mithatpaşa Caddesi'nde esnaf ziyaretlerine devam eden Öner'in yürüyüşü, bir annenin uzaktan seslenmesiyle kesildi. Yanında iki çocuğuyla alışverişe çıkan kadın, 2004-2009 yılları arasında belediye başkanı olan Erdal Öner'in yaptığı yardımlar sayesinde ayakta kalabildiğini ve çocuklarını ancak öyle büyütebildiğini dile getirdi. Bundan etkilenen başkan adayının anneye sarılması duygusal anlara sahne oldu.

Mithatpaşa Caddesi üzerinde bulunan Barış Taksi durağında soluklanan Öner, çaylar eşliğinde taksici esnafının sıkıntılarını dinledi. Kepez'de yaşayan iki gencin, trafikten uzakta, rahatça araç kullanıp hız yapabilecekleri bir alan talep etmesi üzerine Erdal Öner, yakında açıklayacağı projeler arasında böyle bir alanın yer aldığını belirtti. (FOTOĞRAFLI)