ANTALYA'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek'te meydana gelen trafik kazasında 2 öğretmen yaralanarak, hastanede tedavi altına alındı.

Bu sabah 08.45 sıralarında meydana gelen kazada, Kadriye Mahallesi istikametinden Belek istikametine gitmekte olan Mithat Batır idaresindeki 34 GU 1341 plakalı otomobil ile karşı yönden gelmekte olan öğretmen Muharrem Çınar yönetimindeki 07 AEZ 15 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada araç sürücüsü Mithat Batır ve beraberindekiler, olay yerine gelen sağlık ekiplerince ayakta tedavi edildi. Diğer araç sürücüsü Muharrem Çınar ve yanında bulunan öğretmen arkadaşı Mustafa Kılınç ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ilçe devlet hastanesine kaldırıldı. Muharrem Çınar daha sonra Aspendos Hastanesi'ne, Mustafa Kılınç da Anadolu Hastanesi'ne sevk edildi.

Çınar ve Kılınç'ın Çandır Lisesi'nde öğretmen olarak görevli oldukları, dün yapılan performans sınavı için Kadriye İMKB Okulu'na görevli olarak gittikleri sırada kaza yaptıkları öğrenildi. Kazanın nedenine ilişkin soruşturma sürüyor. (FOTOĞRAFLI)