AYDIN’ın Nazilli İlçesi’ndeki Kuzey Tepe Atlı Spor Kulübü üyeleri, buzuki sanatçısı Niko’nun seslendirdiği Greek müziği ile unutulmaz bir gece yaşadı. Davetliler Niko’nun seslendirdiği birbirinden hareketli parçalar eşliğinde sirtaki yapıp, tabak kırdı.
Dört yıldır profesyonel olarak Türkiye’de sahne alan Niko, yaklaşık üç saatlik sahne performansı sırasında Greek müziklerinin yanı sıra Türkçe parçalara da repertuvarında yer verdi. Nazillili müzisyen Okan’ın da sahne aldığı geceye rezervasyon yaptırmadan gelen davetliler ise boş masa olmaması nedeniyle içeriye giremedi.
Cuma ve cumartesi olmak üzere haftada iki gün canlı müzik yapılan Kuzey Tepe Atlı Spor Kulübü’nün işletmecisi İskender Güler, 70 dönümlük arazi üzerindeki tesislerinin bölgede ilk ve tek olduğuna dikkati çekip, “Canlı müzik olduğu günler eğelence tavan yapıyor. Bunun dışında kır düğün salonu, tenis kortu, basketbol sahası, restoran, doğal göl ve haramız mevcut. 30 kadar da safkan Arap atıyla eğitmenlerimiz eşliğinde 50 kadar üyemize binicilik dersleri veriyoruz. Nazilli’ye 7 kilometre mesafedeki hakim bir tepe üzerinde kurulan kulübümüz bünyesinde ise yakında 120 metrelik bir yüzme havuzu projemizi hayata geçireceğiz. Güzel bir hafta sonu geçirmek isteyenlekrin Nazilli’deki adresiyiz. Bizde eğlence bitmez” dedi.
Murat GÜRKAN / NAZİLLİ, ()
FOTOĞRAF