İZMİR Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’ya destek ziyaretinde bulunan Çeşme Şoförler ve Otomobilciler Odası, Poyracık Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Bağyurdu Minibüsçüler Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetimi İESOB kongresinde oylarını Zekeriya Mutlu’dan yana kullanacaklarını açıkladı.
Yönetimleri adına konuşan Poyracık Esnaf Odası Başkanı Turan Gürkan ile Bağyurdu Şoförler Odası Başkanı Emin Rende, “Birlik Başkanımız Zekeriya Mutlu teşkilatı kucaklayan çalışmalar yapıyor. Kendisinden memnunuz. Birlik genel kurulunda da çalışmalarını takdir ettiğimiz Zekeriya Mutlu’yu ve ekibini destekleyeceğiz” diye konuştu.
Çeşme’nin Türkiye’nin en gözde turizm merkezlerinden birisi olduğuna dikkat çeken Çeşme Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hakkı Kocakara ise, “Üyelerimiz sadece Çeşme halkına değil, özellikle yaz aylarında ülkenin dört bir yanından gelen misafirlerimize de hizmet sunuyor. Verilen hizmetin eksiksiz ve kaliteli olması için, odamızın kongresi sonucu tecrübeli ve çalışkan bir yönetim iş başına geldi” dedi.
Birlik Başkanı Zekeriya Mutlu’nun her çalışmalarına destek verdiğini de hatırlatan Kocakara, “Ben ve yöneticilerim, Birlik genel kurulunda başkanımız Zekeriya Mutlu’ya tam destek vereceğiz” dedi.
Oda yöneticilerinin desteklerinden büyük memnuniyet duyduğunu kaydeden İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise, “Yaptığım çalışmalarda teşkilata en iyi şekilde hizmet vermeye özen gösterdim. Bundan sonra da camianın emrinde olacağım. Bu koltuklar geçici, mühim olan görev süremiz boyunca teşkilatımıza, kentimize ve ülkemize faydalı olabilmek, yarın bir gün görevden ayrılınca iyi anılmaktır” dedi.
Genel kurulların çoğunun tamamlandığını kaydeden Mutlu, “Esnaf sanatkarlar kongrelerinde hem yeni yöneticilerini seçiyor, hem de mesleki ve genel sorunlarını tartışarak çözüm önerileri almak için çaba sarf ediyor. İzmir’de esnaf teşkilatının genel kurulları bugüne kadar heyecanlı bir atmosferde, sevgi ve saygıya dayalı şekilde gerçekleşti. Birlik Başkanı olarak bütün arkadaşlarımdan isteğim, bundan sonra da sevgi, saygı ve hoşgörüyü hiç elden bırakmadan genel kurullarımızı düğün, bayram havasında tamamlamamız. Odalarda yöneticilik yapmak özveri ister. Sorunlarımıza çözüm arayıp el ele kol kola seçimlere gitmeliyiz” şeklinde konuştu.
İZMİR ()
foto