EGE Bölgesi’nin çeşitli yerlerinden gelen 100 kadar motosiklet tutkunu, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Manisa’ya gelerek, Yardımsevenler Derneği ve Anadolu Görme Engelliler Derneği Manisa şubeleri için bağış topladı.
Manisalı motosiklet tutkunları, Yardımsevenler Derneği Manisa Şubesi’nin 100 öğrencisine burs vermekte zorlandığı öğrenince seferberlik başlattı. Manisa’nın ilçeleri ile İzmir, Aydın ve diğer pek çok ilden gelen motosiklet tutkunları, derneğe destek vermek için Mesir Kafe’de biraraya geldi. Etkinliğe, Manisalı bisikletçiler de destek verdi. Yaklaşık 100 motosiklet tutkununun katıldığı etkinlikte konuşan Yardımsevenler Derneği Manisa Şubesi Başkanı Beyhan Yörür, her ay 100 öğrenciye burs verdiklerini belirtip, “Ancak bu ay toplam 6 bin liralık burs vermekte sıkıntı çektik. Derneğimiz, yardımlarla ayakta kalıyor ve öğrencilere burs veriyor. Motosiklet tutkunlarının duyarlı davranıp, bize desteğe geldi. Çok mutlu oldu. Sizlerin sayenizde, yardım bekleyen öğrencilerin yüzü gülecek” dedi.
Motosiklet tutkunları adına konuşan Ceyhun Dinç, sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini belirtip, Ege Bölgesi’nin pek çok yerinden gelen motosikletçilere teşekkür etti.
Konuşmaların ardından sadece Yardımsevenler Derneği Manisa Şubesi için değil Anadolu Görme Engelliler Derneği yararına da açılan stantta yardım toplandı.
Nermin UÇTU / MANİSA, () Fotoğraflı