TÜRKİYE’nin en kapsamlı mobilya dekorasyon fuarı MODEKO 2014, 26 Şubat’ta İzmir’de başlayacak.
Yerli ve yabancı mobilya sektör profesyonellerinin büyük ilgi gösterdiği MODEKO İzmir Mobilya Fuarı için geri sayım başladı. İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda kurulan birbirinden özel standarda sergilenecek ürünler hala gizemini koruyor. Mobilya firmaları yılların bilgi birikimiyle oluşturduğu özel ekipleriyle yeni tasarımlarını ürüne dönüştürdü. Rekabetin yaşanacağı fuar alanında hangi ürünlerin hangi fiyatlarla beğeniye sunulacağı sır gibi saklanıyor. Mobilya, dekorasyon, ev ve büro mobilyalarındaki son trendlerin sergileneceği MODEKO 2014 İzmir Mobilya Fuarı’nda 5 gün süreyle sektörün nabzı atacak.
25. kez İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda açılacak MODEKO 2014 İzmir Mobilya Fuarı’nda 200’ün üzerinde firma ve marka ürün ve hizmetlerini sergileyecek. 25 bin metrekarelik fuar alanın tamamının kullanılacağı organizasyonda Modern ve klasik mobilyalar, Eskitme ve modüler mobilyalar, Masa, sandalye, kanepe ve koltuklar, bebek ve genç odaları, yatak ve yatak setleri, ofis mobilyaları, mutfak mobilyası, bahçe mobilyaları, ev dekorasyonu ve aksesuarları ile aydınlatma ekipmanları sergilenecek. İşlevselliğiyle öne çıkan, özgün tasarım fikirleriyle hayat bulan mobilyaların geniş yer bulacağı standlarda, fonksiyonellik, konfor, kalite, renk, detay, boyut ve farklı uygulamalarıyla mobilyalar göz kamaştıracak.
Çeyrek asırdır düzenledikleri organizasyon ile çok sayıda katılımcı firmanın Türkiye ve dünyanın dört bir yanında ticaret yaptıklarına dikkat çeken Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, 25. kez gerçekleşecek fuarda katılımcı ve ziyaretçilerine yeni iş fırsatlarının sunulacağını vurguladı. Eyigele, “Sektör temsilcilerimizle yaptığımız sıkı işbirliği ile firmaların ihtiyaçlarını tam karşılayan organizasyonlara başarıyla imza attık. 25. Yılını kutlayacağımız MODEKO İzmir Mobilya Fuarı, yine katılımcılarını ve ziyaretçilerini memnun edecek. Yerli mobilya üreticilerimizin hak ettiği yere ulaşmaları amacıyla başladığımız fuar çıkış amacıyla örtüşen hedeflere yürüyor. Özellikle ekonomik buhranların yaşandığı dönemlerde önemini arttıran organizasyonumuz adeta ekonomik krizlere reçete yazılan bir merkeze dönüşüyor. Mobilyacılarımızın vizyon ve vitrin yeri olan fuarımıza Türkiye’den seçtiğimiz iller ve belirlediğimiz 20 hedef ülkeden alım heyetlerinin katılımlarını sağlamak için çalışmalarımızı titizlikle gerçekleştirdik. İzmir Uluslararası Fuar Alanı’ndaki organizasyonumuzda 1/A – 1/B – 2 ve 3 no’lu sergi salonlarında fabrikasyon ev mobilyaları ve vıp hol dediğimiz 4 no’lu sergi salonunda ise tasarım ağırlıklı klasik ve avangart mobilyalar sergilenecek” dedi.
MODEKO 2014 25. İzmir Mobilya Fuarı 26 Şubat - 2 Mart 2014 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenecek. Organizasyon 11.00- 20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
(AÖ)
FOTOĞRAF