MİLLİYETÇİ Hareket Partisi'nin (MHP) İbradı İlçe Belediye Başkan Adayı, Ormana Belde Belediyesi eski başkanı Mahmut Varol oldu. Varol, "Bıraktığımız yerden devam ediyoruz" dedi.

MHP'nin, adayını açıklamadığı üç ilçeden biri olan İbradı'nın adayı belli oldu. İbradı'ya bağlı Ormana Beldesi'nde 2004-2009 döneminde belediye başkanı olarak görev yapan Mahmut Varol, il binasında düzenlenen ve İl Başkanı Osman Çetin ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik'in katıldığı basın toplantısında İbradı adayı olarak açıklandı. Toplantıda konuşan Mahmut Varol, "Fazla söze gerek yok. Bıraktığımız yerden devam ediyoruz. Ben görevimi yaptığımı düşünüyorum. Gereğini de bölge halkı ve Antalya yapacak" dedi.

ZORU BAŞARACAĞIMA İNANIYORUM

Bugüne kadar 'Hizmet edenin elini öperim, yanlışların karşısında olurum' düşüncesiyle hareket ettiğini aktaran Mahmut Varol, 30 Mart 2014 seçimlerinin önemine işaret etti. Önümüzdeki seçimleri büyük bir sınav olarak değerlendiren Mahmut Varol, "Ben zoru başaracağıma inanıyorum. Kirli işler olmazsa gereken sonucu alırım. Ormana da İbradı da Akseki de Antalya da benim" diye konuştu.

MHP TÜRKİYE'NİN SİGORTASI

Kemal Çelik ise MHP'nin ilçe belediye başkan adayı olan bütün isimlerin birinciliğe oynadığını belirterek, "İlçelerde kazanacağımızdan eminiz. Antalya'nın ortak gücünü merkeze iletip birlikte kenti yönetmek istiyoruz. MHP Türkiye'nin sigortası. Türkiye ve Antalya'yı MHP'nin yönetmesi gerektiğine inanan bir kitle oluştu. O nedenle biz de başarılı olmalıyız" diye konuştu.

ANTALYA İKİSİNİ DE DENEDİ

MHP İl Başkanı Osman Çetin ise Antalya'da 5 yıldır geçmiş başkan ve mevcut başkanın kavgası nedeniyle hiçbir hizmet yapılamadığını aktarırken, "Trafiğin, hava kirliliğinin, Büyükşehir Belediyesi'nin icralar ile itibarsızlaştırılmasının sorumlusu ikisi. Antalya ikisini de denedi. 30 Mart'ta Antalya gereken cevabı verecek ve bizim hayal kurmadığımızı gösterecek" ifadelerini kullandı. (FOTOĞRAFLI)