MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, seçim çalışmalarına Torbalı’da devam etti.
Partisinin Torbalı Belediye Başkan Adayı Yurdadoğ Mutlu ile birlikte Ayrancılar ve Pancar’da seçim bürosu açılışı yapan Taşer, yeni katılan partililere rozet taktı. Pancar meydanında vatandaşlara seslenen Taşer, “CHP adayına soruyoruz; İzmir iyi yönetilmiyor bunun sebebi de sizin yönetme anlayışınızdan kaynaklanan zararlardır. Gelin bunları açıklayın diyoruz, CHP adayı ise “Murat Taşer’e cevap vermeyiz' diyor. Siz cevabı bana vermeyin Sayın Kocaoğlu, İzmir’e verin, cevabı onlar bekliyor. Çünkü zararlarınız ve borçlarınız yüzünden yıllardır hizmet almayan onlar, unutulan onlar ve çaresizliğe maruz bırakılan onlar” diye konuştu.
Partililer tarafından konvoyla karşılanan Taşer, “Biriniz bakanlık koltuğundan diğeriniz başkanlık koltuğundan yöneticilik yaptınız, on yıldır İzmir’e verdikleriniz de ortada. Ne İzmir’i tanıyabildiniz, ne de hakkıyla ona hizmet edebildiniz. İzmir tarım kenti diyoruz, verimli topraklarından faydalanılmayan, köylüsüne kazandırmayan bir idare var. Deniz kenti diyoruz, denizden faydalandırmıyorlar, limanını tartışıyorlar. Her şeyi bir tarafa bırakın, Kocaoğlu, partisinin diğer belediye başkan adaylarıyla cenaze namazında bile yan yana gelemiyor, çatışmaktan başka bildikleri yok. İzmir’e ne verdiniz şimdi ne yüzle aday olup oy istiyorsunuz” diye konuştu.
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ı da eleştiren Murat Taşer, “Yolsuzluklardan, rüşvet ve talandan başını kaldıramayan hükümetin adayı, hükümet olarak İzmir’e biçtiğiniz kefen ortada. İzmir’in değerleriyle çatıştınız, İzmir’i Konya’dan, Kayseri’den ve Bursa’dan geri bıraktınız. Şimdi şunu yapacağız, bunu yapacağız diyorsunuz! Yaptığınız ortada İmralı canisine boyun eğmediniz mi, PKK ile pazarlık etmediniz mi, şimdi oy mu bekliyorsunuz? İzmir sizi defterin sonuna yazdı” dedi.
Taşer, İzmir’i sadece Ege ve Akdeniz’in yıldızı değil dünyanın önemli bir merkezi haline getireceklerini söyledi.
FOTOĞRAF