MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, seçim çalışmalarına Kemalpaşa, Çiğli ve Buca ilçelerinde devam etti. Taşer, “Dar gelirli vatandaşımız için toplu konutta çığır açacağız, projelerimizle geliyoruz” dedi.
Sabah, MHP Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Dr. Metin Yaşar ile birlikte ilçedeki muhtarlarla kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Murat Taşer, öğle programı kapsamında Çiğli İlçe Belediye Başkan Adayı Yalçın Bırazeroğlu birlikte önce Egekent pazar yerini daha sonra da Harmandalı ve Sasalı beldelerini ziyaret edip hemşehrileriyle buluştu, seçim bürolarının açılışını gerçekleştirdi. Taşer akşam ise MHP’nin TBMM Grup Başkanvekili Oktay Vural ve Buca Belediye Başkan Adayı Levent Çizmeli ve partililerle birlikte Buca Kozağaç seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.
Taşer Harmandalı, Sasalı ve Buca seçim bürolarının açılışında AKP ve CHP adaylarını eleştirdi. “İzmir’i bir savaş alanı, bir çekişme platformu olarak gören zihniyetlerin yaptıkları da yapacakları da ortada” diyen MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer şunları söyledi:
“Bugün İzmir’in ve hemşehrilerimin şehir yaşamı ile ilgili sıkıntıları varsa bunu sebebi çatışmacı bu iki partidir. Çatışmaktan İzmir’e hizmet edemeyenler, İzmir’in büyüdüğü göremediler, yollarının yetmeyeceğini, konutlarını yetmeyeceğini, işsizliğin artacağını, nüfusunun artacağını göremeyenler İzmir’i bu hale sokanlardır. İzmir’e at gözlüğüyle baktılar. Fakat merak etme İzmir, üzülme hemşehrim, dünyanın en güzel şehrinde yaşayan sensin, hizmetin de en güzelini alacaksın, çünkü sen bunu hak ediyorsun. İnsanımıza ve İzmir’e has özel projelerimizle geliyoruz.”
Önceliklerinin çocuklar, gençler, kadınlar, öğrenciler, esnaf, sanayici, ticaret erbabı, işçi ve memur olduğunu, bu şehirde yaşamanın onurunu ve rahatlığını yaşayacaklarını söyleyen Taşer, “Yollarımızda açık olacak, ufkumuzda açık olacak, rahatlığımız da olacak, huzurumuz da olacak. Önceliğimiz tüm İzmir’dir. Kimseyi ayırmadan, hizmetle buluşturacağız. Toplu taşımamada çığır açacağız, dar gelirli vatandaşımız için toplu konutta çığır açacağız, projelerimizle geliyoruz, deniz yollarını şimdi akıllarına getirenlere inat İzmir’i bir deniz yolları merkezi haline getireceğiz; havaalanımız ve fuarlarımız uluslar arası bir hüviyet kazanacak. Dertlerinin, meselelerinin çözümü var İzmir; Çare MHP, Çare MHP belediyeciliği” diye konuştu.
FOTOĞRAF