MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, seçim çalışmalarını sürdürürken çarpışan otolara bindi, katıldığı düğünde harmandalı oynadı.
Seçim çalışmalarını sürdüren Ali İpek, bir alışveriş merkezindeki Denizlililer’den destek isterken çarpışan otomobile de binerek keyifli dakikalar geçirdi. İpek, “Direksiyona geçtiğimizde AK Parti gibi halka çarpmayacağız” dedi. Seçim çalışmalarında Denizli halkının kendisine gösterdiği ilgiye çok teşekkür ettiğini söyleyen İpek, “Sandıkta da Denizli halkıyla AK Parti’yi ezip geçeceğiz. Esnafımızı, yüksek emlak vergisi ödeyen vatandaşımızı çarpmayacağız” dedi.
Yeniköy’e de giderek bir düğüne katılan İpek, damatla piste çıkarak Harmandalı oynadı. Damat ve geline mutluluklar dileyen İpek, köy halkının su ve elektrik isyanını dinledi, “Artık çileler sona erecek. Elektrik kesme belgeleri neredeyse Yeniköy’ün tüm evlerine gelmiş. Bu zihniyeti bitirip, sizlerin bu yaşam yerlerinizi daha sosyal, daha sağlıklı mekanlara dönüştüreceğiz. Bunlar gibi halkın cebini soyup, sadece kaldırım taşı döşemeyeceğiz” diye konuştu.
Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, ()
“Fotoğraflı”