MHP’li Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Akhisar ilçesine bağlı Karasonya Köyü’nü ziyaret etti. MHP’li Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur Onay ile birlikte seçim otobüsünden halkı selamlayan Ergün vatandaşlara atkı dağıtırken, çocuklara da top hediye etti.
Karasonya köy meydanında halka hitap eden MHP’li Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur Onay, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün’ü Karasonyalılarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Mansur Onay, Ergün’ün 5 yılda ortaya koyduğu çalışmalarla 81 ile örnek olduğunu vurguladı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cengiz Ergün, bir zamanlar borçları nedeniyle elektrikleri kesilen ve bu nedenle Türkiye’de elektrikleri kesilen tek belediyenin Manisa olduğunu hatırlattı. Başkan Ergün, 15 ay gibi kısa bir sürede bu borçları ödeyerek, 3,5 yılda 100’ün üzerinde projeyi kente kazandırdıklarını açıkladı. “Çalmadan, çırpmadan, tüyü bitmemiş yetim hakkı yemeden 5 yıla yakın bir süredir görevimizin başındayız. Kentin çehresini değiştirdik. Çok şükür bunu sağlayarak, bugün alnımızın akıyla sizlere rahatlıkla hesabımızı verebiliyoruz” dedi.
Manisa’nın artık büyükşehir olduğunu ve 30 Mart’ta vatandaşların sandıkta 4 farklı oy kullanacaklarını da sözlerine ekleyen Ergün, büyükşehir belediyesinde şahsına, Akhisar’da Mansur Onay’a destek istedi. Ergün, Manisa’yı il bütününde kalkındıracak dev projelerle 5 yıl daha MHP’ye yetki verilmesini istedi.
Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA ()

Fotoğraflı