MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, Kemer'de 3 bin civarında araç konvoyuyla karşılandı. MHP Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün miting havasında geçen seçim ofisinin açılışına katılan Çelik, “İkbal peşinde değiliz. Kimseden de korkmuyoruz. Sizler de korkmayınız" dedi.

Kemer'e 20 kilometre kala uzun araç konvoyuyla karşılanan Kemal Çelik, Aslanbucak, Çamyuva ve Tekirova'yı konvoy eşliğinde ziyaret etti. Çelik'e MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, MHP İl Başkanı Osman Çetin, il yönetim kurulu üyeleri, MHP Antalya Kadın Kolları Başkanı Havva Karakullukçu, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, MHP Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Karadüz ve binlerce vatandaş eşlik etti.

Mustafa Gül'ün seçim ofisinin açılışı için düzenlenen ve miting havasında geçen etkinlikte konuşan Kemal Çelik, "Antalya'nın gücünü Ankara'ya ve tüm Türkiye'ye hissettireceğiz. Biz Antalya'nın ortak gücünü temsil edeceğiz. Sorunları da bu güçle çözeceğiz. İkbal peşinde değiliz. Antalya'mızın Kemer'imizin değerlerini koruyacağız. Kimseden de korkmuyoruz. Sizler de korkmayınız" dedi.

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin Türkiye için büyük önem taşıdığını belirten MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız ise “Türkiye üzerine oyunlar oynamaya çalışanlar emellerine ulaşamayacaktır. Yerel seçimler iktidara bir uyarı olacaktır" dedi.

Kemer halkına özellikle GATAB konusunda yalanlar söylendiğini ifade eden Başkan Mustafa Gül, "Ama gerçekleri vatandaşlarımız çok iyi biliyor. Biz bugüne kadar Kemer'in hizmetkarı olduk, bundan sonra da olacağız. Bugüne kadar yaptığımız hizmetleri herkes biliyor. İnşallah halkımızın teveccühü, Allah'ın izni ile kaldığımız yerden devam edeceğiz" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)