MHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gengizhan Gököz, insan odaklı yatırımlar yapacağını ve sosyal belediyecilik ile kültürel belediyeciliği öne çıkaracaklarını belirterek, “Muratpaşa kültür ve sanatın, sosyal belediyeciliğin bizim belediye başkanlığımızda zirve yaptığı bir ilçe olacak" dedi.

MHP Antalya İl Başkanlığı tarafından Muratpaşa Belediyesi Başkan Adayı Cengizhan Gököz'ün tanıtımı ve partinin 45'inci kuruluş yılı dolayısıyla toplantı düzenlendi. Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya, MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, MHP İl Başkanı Osman Çetin ile partililer katıldı. Toplantıda Osman Çetin, Kemal Çelik, Cengizhan Gököz ile Muratpaşa İlçe Başkanı Şaban Öztürk, partilileri selamladı.

Kendini tanıtan Gököz, Antalya Serikli olduğunu ve Menderes Türel'in yıktırdığı doğum evinde doğduğunu anlattı. Son 12 yıllık iktidar döneminde hukukun ayaklar altına alındığını ve yargının bağımsızlığının ihlal edildiğini ifade eden Gököz, “Hukukçu olarak buna seyirci kalamazdık. Siyaset bizim için bir farz oldu" dedi. Atatürk, bayrak ve ülkenin bölünmez bütünlüğüne saygı duyan parti anlayışının kendisiyle örtüşmesi nedeniyle MHP'den aday olduğunu ifade eden Gököz, şunları söyledi:

“Doyduğumuz, doğduğumuz mesleğini icra ettiğimiz, bu Antalya bu kafalarla yönetilirsek dünya kenti falan olmaz. Böyle yönetilirse elimizde Antalya diye bir şey kalmaz. Antalya'ya sahip çıkmamız lazım. Dağlarımızın, ormanlarımızın yok edildiği denizleri kirletilmiş, Antalya'nın hiçbir önemi kalmayacaktır. Biz bunun hassasiyetini yaşıyoruz."

Farklı belediye yönetimi anlayışının Muratpaşa'ya yerleştireceğini vaat eden Gököz, Antalya'da eski il özel idare binasının yerine kültür merkezi yapılması gerektiğini dile getirdi. Kentte kültür ve sanat merkezi, resim galerisi yapılması gerektiğini anlatan Gököz, şöyle konuştu:

“Projeler insan odaklı, çocuklar kadınlar ve yaşlılar için olacak. Ağırlıklı olarak sosyal belediyecilik ve kültürel belediyeciliği öne çıkaracağız. Yatırım ve projelerimiz buna yönelik olacak. Muratpaşa kültür ve sanatın sosyal belediyeciliğin bizim belediye başkanlığımızda zirve yaptığı bir ilçe olacak. Ben bu yolda sizlerin desteğine talibim."

Gököz, MUratpaşa İlçesi'nde yaşadığını, Muratpaşa Belediyesi'nde meclis üyeliği yaptığını ve ilçenin sorunlarına, taleplerine en iyi şekilde cevap verecek bilgi birikime sahip olduğunu anlattı. Gököz, daha sonra eşi Solmaz Gököz ile partilileri selamladı. (FOTOĞRAFLI)