MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) İzmir’de gazete çıkararak propaganda yapıyor. 1 Milyon adet basılan gazete, dağ köylerinden apartman dairelerine kadar partili gençler tarafından dağıtılıyor.
MHP seçim nedeniyle İzmir’de 12 sayfalık gazete çıkardı. “Artık yeter söz sende İzmir” manşetiyle çıkan gazetede Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer’i ailesini, projelerini ve belediyecilik anlayışını anlatan haberler yer aldı. Gazetede Taşer’in kadın lokali, gençlik merkezi, çocuk kulübü ve yaşlı lokali açacağı, “Tok karın sıcak yuva” sloganıyla dul, yetim, hasta engelli gibi bakıma muhtaçların ihtiyaçlarının giderileceği anlatıldı. İzmir’in tarımın, kültür ve sanatın başkenti olacağı ifadelerinin yer aldığı gazetede, Karantina Adası’na akvaryum, Pınar Adası’na su oyunları parkı, Alman Adası’na macera parkı ve film platoları kurulacağı ifade edildi.
Üç farklı içerikte çıkan ve 1 milyon adet basılan gazetede Bakırçay bölgesinde tarıma, Yarımada’da turizme, Menderes Havzası’nda hayvancılık projelerine ağırlık verildi. Gazeteyi özel kurye ve partili gençler, dağ köylerindan apartman dairelerine kadar dağıtıyor. FOTOĞRAF