GÖZLÜK sektöründe 56 yıldır hizmet veren Mert Optik, personelini “Ayın Mağazası', “Ayın Elemanı' uygulamasıyla ödüllendirerek motive ediyor.
Mert Optik Alsancak Şubesi’nde düzenlenen törende 2014 yılı Ocak ayı mağazaları ve personeli, Genel Koordinatör Melisa Pala tarafından plaket ve madalya ile ödüllendirildi. Exclusive mağazada Alsancak Şubesi, ağ mağazalarda Karşıyaka Şubesi, B gruplarında ise Hatay Askeri Hastane Şubesi ayın mağazası olurken, Alsancak Şubeden Mustafa Uludağ, Karşıyaka Çarşı Şubesi’nden Şuayip Kurar ve Hatay Askeri Hastane Şubesi’nden Özlem Keleş ayın personeli oldu.
Mert Optik Genel Koordinatörü Melisa Pala, “Sektördeki başarımızda personelimizin büyük emeği olduğunun farkındayız, onları bu anlamda motive etmek, onurlandırmak şirket olarak prensibimiz. İnsan kaynaklarına büyük önem veriyoruz. Markayı marka yapan önce kalitesi sonra bu kaliteyi koruyan ve sunan personelidir. Biz Mert Optik olarak bu bilinçle personelimize yönelik yeniliklere devam edeceğiz” dedi. Melisa Pala, 2014 yılında da ileri teknoloji, kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti ile sektördeki yerlerini koruyacaklarını söyledi.
FOTOĞRAF