MAKİNADA DEĞİŞİM, ELEKTRİKTE GÜVENOYU DENİZLİ Makina Mühendisleri Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası’nda başkanlık seçimi yapıldı.
Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’nin seçimleri çekişmeli bir yarışa sahne oldu. Çağdaş Mühendisler Grubu adına yarışa katılan mevcut başkan Ferhat Bolat Arıkan, Demokrat Makina Mühendisleri Grubu’nun adayı Tevfik Demirçalı karşısında kaybetti. Geçerli 836 oyun 463’ünü alan Tevfik Demirçalı odanın yeni başkanı oldu. Ferhat Bolat Arıkan ise 373 oy aldı. Mühendis odalarının yapısı gereği çarşaf liste ile yapılan seçimlerde Tevfik Demirçalı’nın listesinin tamamı fire vermeyerek yönetim kuruluna seçildi. Yönetim kurulu Mehmet Sarıca, Harun Kemal Öztürk, Kurtuluş Sarıkaya, Fatih Dilbaz, Mustafa Yılmaz ve Nuri Kurun’dan oluştu.
ŞAVKLI GÜVEN TAZELEDİ
Elektrik Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’nin genel kurulunda ise mevcut başkan Abdullah Şavklı ve Yrd. Doç. Dr. Ahmet Özek başkanlık için yarıştı. Odanın 10.Olağan Genel Kurulu’nda Abdullah Şavklı 246 oy alarak yeniden başkan seçilirken rakibi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Özek 144 oy aldı. Yönetim Kurulu, Bülent Pala, Turay Volkan Ayanoğlu, Ceyhun Yenişehirli, Adnan Ünay, Eylem Ölmezoğlu Poyraz ile Temel Özenmiş’den oluştu.
Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, () Fotoğraflı