Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı tedavi sürelerince pek çok zorluk yaşayan çocuklara sosyal aktivitelerle moral kaynağı oluyor.
Swissotel Büyük Efes’in misafiri olan çocuklar otelin baş aşçısı Wolfgang Goedi ile yemek kursu çalışması yaptı. Ünlü aşçının verdiği bilgiler ve ezzet sırları ile kurabiye, kek yapan, hamburger hazırlayan çocukların keyfini diyecek yoktu. Organik malzemelerle hazırladıkları kek ve kurabiyeleri piştikten sonra afiyetle yiyen çocuklar vakıf yönetecileri ve etkinliğe gelen gazetecilere de ikram etti. Çocukların bu moral motivasyon etkinlinğine Vakıf temsilclerinin yanında Swissotel Büyük Efes Genel Müdürü Rıza Elibol da katıldı. Elibol çocukları otellerinde ağırlamaktan, birlikte vakit geçirmekten büyük onur duyduklarını dile getirdi.
Vakıf yetkilileri tedavilerinde çocuklara moral ve maddi destek sağlamanın yanında sağlıklarına kavuştuktan sonra da geleceklerine yön verebilmeleri sağlamak için vizyonlarını geliştirmekte ve çeşitli eğitim çalışmaları yaptıklarını dile getirdi.
Mustafa OĞUZ İZMİR ()
FOTO