MUĞLA’nın Marmaris ilçesindeki Marmaris Yalı Lions Kulübü üyeleri, ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyecek ve kırtasiye yardımı yaptı.
Tamamı kadınlardan oluşan Marmaris Yalı Lions Kulübü’nün 2014 yılı etkinlik programındaki ’Açlıkla Mücadele Projesi’ kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyecek ve kırtasiye yardımı yapıldı. ’Çocuklarımız mutlu olsun bunda bizim de payımız olsun’ sloganıyla yola çıkan Marmaris Yalı Lions Kulübü üyeleri, Marmaris’in Bozburun beldesindeki ilköğretim öğrencilerine, yiyecek, kışlık giyecek ve kırtasiye yardımında bulundu.
Başarı için her çocuğun mutlaka bir karne hediyesi olması gerektiğine dikkat çeken Kulüp Başkanı Aydan Erkefeli, çocuklara bot, mont, defter, kalem ve diğer kırtasiye malzemelerini karne hediyesi olarak dağıttıklarını bildirdi. Erkefeli, “Çocuklarımızın mutlu gülümsemesi, bizlerin de yüzünü güldürdü. Bozburun’da ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek hazırladığımız yiyecek paketlerini dağıttık. Yaklaşık 75 aileye gıda paketi dağıttık” dedi.
MARMARİS, () Fotoğraflı