İZMİR’de, 5 lions kulübünün üyeleri, Karşıyaka Belediyesi Yamanlar Gençlik Kampı’nda kahvaltıda buluştu. 118 R Genel Yönetmen Ziya Nazlı’nın da katıldığı toplantıda hem moral depolandı, hem de gelecek için projeler konuşuldu.
Karşıyaka’ya 18 kilometre uzaklıkta, İzmir Körfezi’ni çam ağaçları arasından izleme imkanı bulunan manzarasıyla ilgi gören Yamanlar Gençlik Merkezi bu kez lionları konuk etti. Karşıyaka Yalı, Atakent, Bahar, Alsancak ve Göztepe kulüplerinin üyelerinin katıldığı kahvaltılı buluşmada lionlar ilk kez gördükleri tesislere hayran kaldı. Bungalov evlerinde konaklama imkanı olan, spor tesisleri, kafeteryası, restoranı da bulunan tesislerde zengin menülü kahvaltıda hizmet işbirliğini pekiştiren kulüp üyeleri, toplantının oldukça verimli geçtiğini dile getirdi.
Kulüp üyelerinin bir araya gelmesiyle sosyal çalışmaların arttığını belirten Genel Yönetmen Ziya Nazlı, “Lions kulüplerinin kuruluş amacında hizmet etme vardır. Hizmeti arttırabilmek de üyelerin kendi aralarındaki dayanışma ve işbirliğiyle olur. Beş ayrı kulübümüzün üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldik. Bu tür organizasyonlarda farklı kulüplerdeki üyeler birbirlerini daha yakından tanıma imkanı buluyor. Ayrıca bu birlikteliklerden sonra kulüpler arası işbirliği ile daha aktif hizmetler üretiliyor. Yamanlar dağında yapılan tesisler İzmir için çok büyük bir kazanımdır. Üyelerimiz burayı çok beğendi, önümüzdeki ay iki gün sürecek eğitim toplantımızı da burada yapmayı planlıyoruz” dedi.
FOTOĞRAF