İZMİR’in Ödemiş İlçesi’ndeki Köseler Köyü’nde hayata geçirilen proje kapsamında köylülere dağıtılan 650 elma fidanı toprakla buluştu.
CHP Ödemiş İlçe Örgütü’nün düzenlediği Parti Okulu kapsamında oluşturulan ’Ütse Özgürlük Grubu’ ve ’Doğa için ağaç, sağlık için meyve’ projeleri hayata geçirildi. Ödemiş’in Köseler Köyü’nde Muhammet Elma’ya ait bahçede yapılan fidan dikiminin ardından 650 elma fidanı köylülere dağıtıldı. Köyde düzenlene törene, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hikmet Güriş, CHP’li Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, Ödemiş İl Genel Meclisi üyeleri, partililer ve köylüler katıldı.
SÖZ SEÇİME GELDİ
Yerel seçimlerde partisine destek istediğini belirten CHP İlçe Başkanı Hikmet Güriş, 17 Aralık operasyonunu hatırlatarak “Ayakkabı kutularından 4,5 milyon lira çıktı. Ben bunun bankanın yolsuzluğu olduğuna inanmıyorum. Bu para bir yeri ucuza satıp o yerden kazanılan rant parasdır. Yerel seçimlerde sizlerin bu konuları düşünerek oyunuzu vereceğinize inanıyorum” dedi.
İl Genel Meclisi üyesi olarak göreve getirildikleri 2009 yılında Köseler Köyü yolunun çamurlu olduğunu hatırlatan İl Genel Meclisi Üyesi Erol Soyuer, 300 bin TL ve 135 bin TL’lik iki ayrı ödenek hazırlayarak yolun yapılmasını sağladıklarını açıkladı. Soyuer, belediyenin imkanları ile 3600 civarında kilit taşı döşendiğini dile getirdi. CHP’li Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin ise, bugüne kadar il özel idaresi ve köylere hizmet götürme birliği tarafından yapılan çalışmaların zaman zaman hükümet tarafından desteklendiğini söyleyerek “2009 yılında biz 26 milyon liralık bir bütçeyi devralarak hizmetlere başladık. 2014 yılında Ödemiş Belediyesi’nin bütçesi 68 milyon liraya ulaştı. Projeleri yaparken de Ödemiş’in ekonomisine katkıda bulunacak projeleri seçtik” dedi.
Yüksel BALCI / ÖDEMİŞ, ()
FOTOĞRAF