KONAK Belediyesi’nin Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlediği Muhittin Yıldız ve Sunshine Band konserinde Sevgililer Günü coşkusu yaşandı.
Dinleyicilerin ellerinde bayraklarla şarkılara eşlik ettiği konser boyunca çiftler sahne önünde dans ederek Sevgililer Günü’nü kutladı. Sevgililer Günü konserine İzmirliler yoğun ilgi gösterirken Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan da coşkuya ortak oldu. Sunshine Band ile birlikte şarkılara eşlik eden Başkan Tartan, tüm İzmirlilerin Sevgililer Günü’nü kutlayarak, “Sevgililer Günü’nde çok değerli sanatçılardan oluşan harika bir ekip burada. Bugünü birlikte kutluyoruz. Benim size olan sevgim saygım hiçbir zaman bitmez; bizim dostluğumuzun arasına kimse giremez. Sevgililer Günü’nde bunu bir kez daha söylemek gerekiyor. İnsana sevgi her zaman önce gelir. Her şey sevgiyle, sevgi dolu olsun” diye konuştu.
Piyanist Orkestra Şefi Muhittin Yıldız’ın yönetiminde Türkçe, Fransızca, İngilizce ve İspanyolca şarkılar seslendiren Sunshine Band, hareketli ritimlerle dinleyiciye keyifli bir gece yaşattı. İki saat boyunca süren konserde Sevgililer Günü’nün sevgi dolu havası coşkuyla yaşandı.
FOTOĞRAF