AK Parti Kocasinan İlçe Başkan Adayı Mustafa Çelik, “Öğrencilerin her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak kırtasiye malzemeleri belediyemiz tarafından ücretsiz verilecek” dedi.
AK Parti Kocasinan İlçe Başkan adayı Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda projelerini açıkladı. Eğitim öğretim yılında okullarda okuyan öğrencilerin ders kitaplarının devlet tarafından ücretsiz verildiğini hatırlatan başkan adayı Çelik, “Okullar açıldığı zaman öğrencilerin masalarında kırtasiye malzemeleri de hazır olacak. Abaküsten makasına kadar her şeyin olduğu kırtasiye malzeme seri ücretsiz verilecek” dedi.  Çelik, “Başarılı öğrenciler için yurt dışı bilim müzelerine gezi düzenlenecek. Öğrencilere bilimin, kaynağından nasıl olduğunu öğreteceğiz” şeklinde konuştu.
HARİKALAR DİYARI KARŞISINA “HARİKA PARK”
Başkan adayı Çelik açıkladığı projeler arasında Anadolu Harikalar Diyarı karşısında bulunan Ahi Evran Mahallesi’ne modern bir şehir kuracaklarını söyledi. Bu proje ile birlikte Kayseri’de yaşamın yeniden tanımlanacağını belirten Çelik, “Ahi Evran Mahallesi Harika Park Projede Rezidanslar, Tepe Evler, Ticari Mekanlar, Teras Evler olacak. 370 bin metrekare alanın yüzde 80’i yeşil alan ve sosyal donatı alanı olacaktır” ifadelerini kullandı. Harika Park projesinin Kocasinan’a yeni bir vizyon katacağını belirten Çelik, projenin şehrin marka değerini artıracağını söyledi.