İZMİR’in Kiraz İlçesi’nde partisi tarafından aday gösterilmeyen CHP’li Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz, seçim çalışmasına katılarak partisinin yeni adayı veteriner hekim Ercan Ekici’ye destek verdi.
CHP Kiraz İlçe Örgütü yerel seçim çalışmalarına başladı. Dün (pazartesi) akşam saatlerinde CHP Kiraz İlçe Örgütü önünde toplanan partililer, konvoy oluşturarak Kiraz caddelerini turladı, ardından köyleri dolaştı. İlçenin en kalabalık köylerinden olan Suludere, Karaburç ve Çayağzı köylerine giden Ekici ve partililer kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya geldi.
Suludere Köyü’ndeki kahvehanede bir konuşma yapan CHP’li Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz, “Benim başka bir partiden aday olacağım söyleniyor. Kesinlikle böyle bir şey yok. Ercan arkadaşımızın yanında CHP’nin yereldeki iktidarını korumak için buradayım. Ercan Ekici’nin sonuna kadar destekçisiyim. Parti terbiyem bunu gerektiriyor. Hep birlikte CHP’nin yereldeki iktidarını koruyup, ülke geneline de bunu taşıyacağız” dedi.
CHP’nin Kiraz Belediye Başkan Adayı Ercan Ekici de Kiraz’da Korkmaz’dan alacağı bayrağı daha da ileri taşımak istediğini belirterek, “Bu bir bayrak yarışıdır, hizmet yarışıdır. İsmet Başkanımızın başarılı çalışmalarını ilçe merkezimizde köylerimizde devam ettirip Kiraz’ın kalkınması, halkımızın rahat ve mutlu yaşaması için yola çıktık. Bundan sonra birlik ruhu içerisinde köylerimizde ve ilçe merkezinde halkımızla bir arada olacağız. Bugün oluşan birlik tablosu ilerleyen günlerde daha da büyüyecek. İzmir’de ve Kiraz’da sonuna kadar CHP” dedi.
KİRAZ, ()
FOTOĞRAF