KESKİNOĞLU Şirketler Grubu, İzmir Işıkkent Eğitim Kampüsü Lise Okul Aile Birliği ve velilerini, Manisa’nın Akhisar İlçesi’nde bulunan tesislerinde ağırladı.
50 Yıldır gıda sektöründe liderliğini sürdüren Keskinoğlu Şirketler Grubu, sosyal sorumluluk projesi olan “Sağlıklı Tavuk Günleri'nde doktorlar ve tüketicilerle buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Türk Pediatri Kurumu’na üye olan pediatristleri tesislerinde ağırlayan Keskinoğlu şimdi de okul aile birliklerine tesislerini açtı. Keskinoğlu, bu kapsamda İzmir Işıkkent Eğitim Kampüsü Lise Okul Aile Birliği ve velilerini Akhisar’da bulunan tesislerinde ağırladı. Yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı geziye katılan misafirler, önce şirket kurucusu ve ebedi başkanı merhum İsmail Keskinoğlu’nun anısını yaşatmak için kurulan ve doğduğu köyün bir replikası olan Akhisar’daki Ravika Köyü’nü gezdi. 50 yıllık Keskinoğlu tarihi ve Keskinoğlu’nu bugünlere getiren değerlerin de paylaşıldığı gezide tavuk üretimi hakkında merak edilenler ziyaretçilerle paylaşıldı.
Keskinoğlu Şirketler Grubu Canlı Faaliyetler Sağlık ve Yumurta Üretim Müdürü Veteriner Babür Emre Pehlivan, “Tesislerimizi 7/24 Keskinoglu.TV’den canlı olarak izleyebilir, üretimimizin ne kadar şeffaf olduğunu da bu sayede görebilirsiniz. Bizler ürettiğimiz güvenli, lezzetli, kaliteli, sağlıklı ve en ucuz protein kaynağı olan piliç etinden halkımızın mahrum kalmaması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle Türk halkının hiçbir bilimsel veriye dayanmayan gerçeklere itibar etmemesini önemle rica ediyoruz” dedi.
Pişmiş piliç eti ürün tesislerinin de gezildiği ziyarette değerlendirmede bulunan İzmir Işıkkent Eğitim Kampüsü Lise Okul Aile Birliği yetkileri “Tesisleri gezerken alınan güvenlik önlemlerinin son derece yüksek olması dikkatimizi çekti, tesisleri gördükten sonra içimiz daha rahat, bu geziye katıldığımız için çocuklarımız adına çok memnun olduk. Tüm üretim sürecini açık bir şekilde bizlere göstermiş olduğu için Keskinoğlu’na teşekkür ederiz, piliç etinin artık sofralara nasıl geldiğini öğrendik” dedi.
FOTOĞRAF