KEMALPAŞA Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (KESİAD) başkanlık koltuğuna Aytekin Öztaş oturdu.
Türkiye'nin önde gelen firmalarının faaliyet gösterdiği Kemalpaşa'da, 12 yıldır hizmet veren KESİAD, önceki gün Kemalpaşa Ramada Otel'de gerçekleştirilen 7. olağan genel kurulu ile yeni başkan ve yönetim kurulunu belirledi. Tek liste ile yapılan seçimlerde, Başkan Yardımcısı Aytekin Öztaş, başkanlık görevini Cengiz Beşok’tan devraldı. Genel kurulda dernek tüzüğü değiştirilerek danışma ve disiplin kurulları oluşturulurken, bu kurullar belirlendi.
Genel kurulda yapılan seçim sonrası konuşan KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytekin Öztaş, herkesin iyiliğine adanmış, işlevsel ve beklentileri karşılayacak, üye odaklı bir dernek için yola çıktıklarını söyledi. Dernekte bugüne kadar farklı kademelerde hizmet ettiğini, hep hizmet çıtasını daha da yukarıları çekmek için çalıştığını ifade eden Öztaş, “Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Genç KESİAD üyeleri de hep yanımızda oldu. Enerjileri ile bize güç verdiler. Hiçbir ayrımcılık yapmayarak, uzlaşma ve diyalog kapısını her zaman açık tutacağız. Bölgenin sesi ve yüreği olacağız. Kemalpaşa'yı yatırım cenneti yapacağız” dedi.
Bugüne kadar hayata geçirdikleri projelerle sanayicilere hizmet ettiklerini, sosyal sorumluluk projeleri ile bölge halkına da katkı sağladıklarının altını çizen Öztaş, “Yeni dönemde Belkahve'den Turgutlu'ya kadar olan bölgede bütün sanayicilere hizmet vereceğiz. Derneğimizin üye sayısını artıracağız. Yeni dönemde özellikle Genç KESİAD örgütlenmemizi daha da geliştireceğiz. Bölgemizde KESİAD hizmet binasını yapmak istiyoruz. Ayrıca sanayicilerimizin ürünlerini sergileyeceği sergi alanı projemizi hayata geçireceğiz. Mevcut projelerimiz devam ederken, sanayicilerimiz finansman ve hammadde maliyetlerinin düşürülmesi içinde girişimlerde bulunacağız” dedi
KESİAD’ın Aytekin Öztaş başkanlığındaki yeni yönetim kurulu; Özgür Usluer, Mutlu Can Günel, Haluk Meriç, Hasan Büyükkutlu, M. Bilal Saygılı, Zeki Yöndem, Ahmet Yaşar, Pınar Temel, Mehmet Ali Demirtaş, Volkan Agah Özhelvacı, Necdet Elmasoğlu, Şevket Karahan, Nurettin Avcı, Ufuk Cücü, Mustafa Mutlubaş, Nazım Karaçalı, Barış Akatlar, Mustafa Özduran, Mesut Kanat, Murat Çalık, İbrahim Sezek, Gürhan Bildiler, İhsan Yağınlı, Hüseyin Beydemir ve Davut Yanık’tan oluştu.
FOTOĞRAF