SEÇİM çalışmalarını sürdüren AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli, projelerinin hazır olduğunu belirterek, “Karşıyaka’yı taçlandırmak istiyoruz” dedi.
Harita ve kadastro mühendisi olan, AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Tanfer Kemerli, Örnekköy Mahallesi’ndeki seçim çalışmaları sırasında 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimde hem kendisine hem de partilerine destek çıkılmasını istedi. AK Parti iktidarıyla Karşıyaka’yı taçlandırmak istediklerini belirten Kemerli, “Karşıyaka’yı modern bir ilçe olarak görmek istiyorsanız desteklerinizi bekliyoruz” dedi.
Kentsel dönüşüm konusuna da değinen, kimsenin yaşadığı bölgeden uzaklaştırılmayacağını söyleyen Kemerli, “Dönüşümü biz yaparsak kimse evinden, mahallesinden uzaklaşmayacak. Vatandaşın rızası olmadan bir tuğla bile sökülemez. Sizlere daha iyi yaşam koşulları sağlamak için buradayız. Karşıyaka’yı daha modern, yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışacağız. Desteğinizi bekliyoruz” diye konuştu.
Karşıyaka’da bulunan Balıkesir Dursunbey Yassıören Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni de ziyaret eden Kemerli, dernek üyelerinin sorunlarını dinledi. Kemerli, Karşıyaka’nın sıkıntılarını bildiklerini, seçildikleri takdirde bu sorunların üstesinden geleceklerini belirtti. Karşıyaka’da yol sorununun ciddi boyutlara ulaştığını aktaran Kemerli, “Seçildiğimiz anda Karşıyaka’nın en büyük problemlerinden biri olan yol sorununu da çözeceğiz. Şu an Karşıyaka’nın herhangi bir yerinde yangın çıksa itfaiyeler yollardan geçemeyecek durumda. Yol çalışmaları ilçeyi ikiye ayırdı. Vatandaş bir yerden bir yere ulaşabilmek için büyük sıkıntı yaşıyor. Bunların hepsini çözecek projelerimiz var” dedi.
FOTOĞRAF