KEMER İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen, Antalya'da uygulanan 'Yaya Öncelikli Yol Projesi'nin mimarlarından olduğunu, aynı projenin ilçede de hayata geçirilmesi amacıyla ön çalışmalara başladıklarını söyledi.

Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Tayyar Gül ile yönetim kurulu üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen'i makamında ziyaret etti. KETOB adına Ergen'e yeni görevinde başarılar dileyen Tayyar Gül, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile dernek olarak her konuda işbirliğine hazır olduklarını belirtti.

Gül, her sene sezon öncesinde otel güvenlik görevlilerine yönelik eğitimler konusunda İlçe Emniyet Müdürlüğü ile birlikte çalıştıklarını dile getirdi.

KETOB yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür eden Eniyet Müdürü Ergen, sivil toplum kuruluşları ile topluma daha fazla hizmet götürme anlamında her zaman işbirliğine hazır olduklarını söyledi. Antalya'daki 'Önce Yaya' projesini önemsediklerini ve desteklediklerini ifade eden Tayyar Gül, bu projenin Kemer'de gerçekleştirilmesi için görev almaya hazır olduklarını anlattı. 'Yaya Öncelikli Yol Projesi'nin mimarlarından olduğunu belirten İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen, kendisinin de bu konuda hassas olduğunu ve Kemer'de bu projenin hayata geçirilmesi için ön çalışmalara başladıklarını söyledi. (FOTOĞRAFLI)