TÜRKİYE Aşçılar ve Şefler Federasyonu tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali kapsamındaki Aşçılık Yarışması'na katılan Kaş Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri, 5 madalya kazandı.

Aşçılık Yarışması'nda ABD, Belçika, Brezilya, Bulgaristan, Fransa, Hindistan, İtalya, Rusya, Ukrayna, İngiltere ve Güney Kore başta olmak üzere 28 ülkeden 145 öğrenci yarıştı. Kaş Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nin 7 öğrencisi, çeşitli kategorilerde 5 madalya kazandı. Öğretmenleri Güneş Günay, Birgül Çetin ve Kaan Hıra'nın eşliğinde yarışmaya katılan öğrenciler madalya alan Öznur Kütle, Özge Kütle, Tuğba Demirel, Cansel Albay ve İsmet Can Şimşek, Kaymakam Selami Kapankaya'yı ziyaret etti.

Okul Müdürü Halil İbrahim Göçen, Müdür Yardımcısı Burcu Öz'ün de katıldığı ziyarette Kaymakam Kapankaya, öğrencilere tablet bilgisayar hediye etti. Öğrencilerin kazandığı başarıyla Kaş'ın adını duyurduğunu belirten Kaymakam Kapankaya, "Bu başarılarla, okulda yapılan eğitimin kalitesinin doğru yolda olduğunu gösteriyorsunuz. Ayrıca biz yöneticilere de eğitim konusunun ne kadar önemli olduğunu gösteriyor"