Gaziemir Belediyesi tarafından Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu, karnelerini alan 6-12 yaş arası çocuklar için adeta bir eğlence merkezine dönüştürüldü.
Yarıyıl tatilinde olan öğrencilerin keyifli ve kaliteli zaman geçirmeleri için düzenlenen “Karne Hediyem Başkandan' etkinliğinde, çocuklar gönüllerince eğleniyor. Çocuklar yoğun ilgi gösterdikleri oyun alanında bulunan çuval yarışı, mendil kapmaca, halat çekme, tırmanma, tahterevalli, tabu, lego, tenis, golf gibi onlarca oyun parkurunda gönüllerince eğleniyor.
9 Şubat gününe kadar devam edecek olan etkinlikte çocuklar aynı zamanda spor yapma ve zeka oyunlarıyla kişisel gelişimlerini geliştirme fırsatını buluyor. Çocukların yeni arkadaşlıklar edindikleri etkinlikte, Hacivat ve Karagöz başta olmak üzere sergilenen sahne gösterileriyle çocukların hayal dünyası ve tarih bilgisinin gelişimine katkı sağlanıyor. Öte yandan Cumhuriyet Semt Evleri aracılığıyla yaklaşık 1200 çocuğa Çizmeli Kedi filminin bileti ile Gaziemir’de kurulan bir sirkteki gösteriler için 1000 bilet dağıtımı yapıldı.
Optimum Alışveriş Merkezi’ndeki sinema gösterimi ile Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’ndaki etkinliğe katılan Halil İbrahim Şenol, çocukların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaştı. Çocukların fotoğraf çektirmek ve oyun oynamak için birbirleriyle yarıştığı Başkan Şenol, “Siz bu ülkenin aydınlık geleceğisiniz, çok çalışarak hayatta başarıyı yakalamalısınız” öğüdünde bulundu.
İZMİR ()
foto