AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan'ı, aralarında Selim Yaşar’ın da bulunduğu sanayiciler ziyaret edip, destek geldi.
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali YIldırım, İl Başkanı ve AK Parti İzmir milletvekillerinin katılımıyla geçen pazar günü açılışı gerçekleşen Karabağlar Seçim Koordinasyon Merkezi'ni (SKM) ziyaret eden, aralaında Selim Yaşar’ın da bulunduğu sanayiciler Kalkan'a belediye başkan adaylığı yolunda destek verdi. İzmir'de işadamı, sanayici, sivil toplumcu ve siyasetçi yönüyle bilinen Yaşar Holding Eski Yönetim Kurulu Üyesi Selim Yaşar, ailesinin 1920 yılından beri İzmir'de bulunduğunu ve ilk olarak Karabağlar'a yerleştiklerini belirterek, “Karabağlar İzmir en büyük ilçesi. Ben ve ailemde burada ikamet ediyoruz. Sayın Kalkan'ın aday olmasından oldukça mutlu olduk. Kendisine adaylığı süresince elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Kendisine adaylığının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan ise Egeli sanayicilerin kendisine verdiği destekten memnuniyet duyduğunu söyledi. Kalkan, “Burada bana destek olmak için ziyarete gelen İzmir'in tanınmış sanayicilerine teşekkür ediyorum. İzmir'e sanayi ve ticaret anlamında yön vermiş değerli insanların yapmış olduğu bu ziyaret beni onurlandırdı. Kendilerine Karabağlar'a AK Parti Bayrağı'nı dikmek için sonuna kadar mücadele etme sözü veriyorum. 30 Mart seçimleri sonrası Karabağlar 31 Mart'ta AK Parti'nin belediyecilik anlayışıyla buluşacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız sayın Binali Yıldırım'ın da İzmir başta olmak üzere Karabağlar için çok önemli projeleri var. İnşallah gelecek dönem Karabağlar'ı sayın Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Binali Yıldırım ile geliştireceğiz” diye konuştu. Kalkan, kendisini ziyaret eden işadamı dostlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
FOTOĞRAF