AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan ilçede bulunan 57 mahallenin muhtarıyla bir araya geldi. Muhtarları tek tek tanıyan ve mahalleleri hakkında bilgi alan Kalkan. Belediye Başkanı seçildiğinde 24 saat görevinin başında olacağını söyledi.
İzmir'in en büyük ilçesi olan toplam 57 mahallesi bulunan Karabağlar'da muhtarlarla bir araya gelen Kalkan, ilçede halkla belediye arasında köprü kuracak temel yapı taşının muhtarlar olduğunu belirtti. Muhtarlarla tek tek tanışarak mahalleleri hakkında bilgi alan AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Kalkan, Karabağlar'ın söz verip sözünü tutacak ve sunduğu projelerin peşinde koşturacak isimlere ihtiyacı olduğunu belirtti. Karabağlar'ın yenilenmesi ve gelişimi için Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile birlikte iktidara gelmelerinin önemine dikkat çeken Kalkan, “Sayın Binali Yıdırım için 11 yıllık bakanlık döneminde, kendisi için kabinenin en başarılı bakanı diyebiliriz. Bugüne kadar Türkiye için yaptıkları ortada. İzmir'de yapılacak çok iş var. Bu duyguyu ve fiiliyatı yakalayabilecek çok önemli bir isim. İzmir'de yapılacak yatırımları büyük işleri tamamlamış kişiler yapar. Bu yolda da Sayın Binali Yıldırım'a sayın başbakanımız bir görev verdi. Kendiside bizimle yola çıktı. Karabağlar bizim belediyecilik anlayışımızla gelişecek. Karabağlar için projelerimiz çok büyük. Bunları 24 veya 25 Şubat'ta medya aracılığı ile Karabağlar halkı ile paylaşacağız. Ayın 24'ünde paylaşacak olmamızın sebebi ise bizim fikirlerimizi çalacak olmaları. Bizim projelerimiz üzerinden kimseye prim yaptırmayacağız” dedi.
PROJELERİMİZ MUTLULUK VERECEK
AK Parti'nin İzmir için hazırladığı projeleri görünce bugüne kadar İzmir'in hizmetten ne kadar yoksun kaldığını halkın bir kez daha göreceğini belirten Kalkan, “Sevdiğiniz insanlara ulaşacak ve İzmir'i geliştirecek projeleri görünce diliniz tutulacak. Bugünkü Karabağlar'ın şehircilik açısından ne kadar geri kaldığını da bizim projelerimizi görünce anlayacaksınız. Projelerimiz gerçekleştiğinde ise insanlara Karabağlar'da yaşamak mutluk verecek” dedi.
BAŞKANLIĞI 24 SAAT YAPACAĞIM
Belediye Başkanlığı görevini sadece mesai saatleri içerisinde değil 24 saat yapacağının altını çizen Kalkan, “Hissedilen, görülen ve toplumun belediye başkanı olmak için yola çıktık. Bu bir iddia meselesi. Bizim belediyecilik anlayışımızda makam yok. Hizmet var. Bizim belediyecilik anlayışımızda rant yok hizmetkarlık var. Gönlünüzden ne geçiyorsa ona saygımız var. Ancak bugünkü yapılanlar ile bizim yapacaklarımızı ve mevcut AK Parti Belediyelerinin yaptıklarını mukayese ederek oyunuzu kullanın. Biz iddialıyız” şeklinde konuştu.
İZMİR ()
foto