AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan, adaylığı açıklandıktan sonra başladığı çalışmalarda 20 bin kişinin elini sıktığını söyledi.
27 gündür sokak sokak çalıştığını söyleyen Necip Kalkan bu süreçte 1300 kilometre yol katettiğini 20 bin kişinin elini sıktığını açıkladı. Bir gecede üç ayrı noktada toplantınara katılıp konuşma yaptığını belirten Kalkan “İzmir'in en büyük ilçelerinden biri olan Karabağlar'da seçmenin ayağına giderek kendimizi tanıtıp projelerimizi anlatıyoruz. Uzundere, Hatay, Esentepe, Karabağlar, Çamlık bölgelerinde bulunan esnafı gündüz ziyaret ediyoruz. Gece ise yine mahalle toplantılarına katılıyoruz. Bir gecede 3 ayrı noktada düzenlenen toplantıda seçmenlerimizle buluşuyoruz. Gördüğüm ilgi karşısında tüm yorgunluğum gidiyor” diye konuştu.
Rakipleri konusunda yorum yapmayan AK Parti Belediye Başkan Adayı Necip Kalkan, “Ekibimle yaptığımız ziyaretlerde önce vatandaşın elini sıkıyoruz. Hangi partiden olursa olsun selamımızı veriyoruz. Bugüne kadar hiç bir olumsuz tepki almadık. Vatandaş kendi bölgesinde ne görmek istediğini ve nelerin eksik olduğunu soruyoruz. Notlarımızı alıyoruz. Bizim de görmediğimiz eksiklikleri tespit etmiş oluyoruz. Ben kimseyi rakip olarak görmüyorum. Ayrıca kimse beni ilgilendirmiyor” dedi.
İZMİR ()
foto